Neon.

Min dator är död=extra seg uppdatering de närmsta dagarna. fred ut bananas.

Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Ett stycke taggad tjej. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hej håkan.

13.

håkan och jag imorgon.

Dag5:

Mina planer för sommaren..


..gärna lite sånthär....sen lär det nog bli kanske en och annan vecka i Halmstad, det är götttt tycker jagsen har jag även planer på att bli sketabrun, lite trött på att vara bleksomettlakan nuLär ju hänga en del med mina fijjnaa venner va....som sagt. kanske cyklar vi några varv runt landsjön? eller chiilllooogriiillaaarrrrKommer högst troligen att smälla i mig ett par glassar, förhoppningsvis en och annan sån som Malin är påväg att svälja på bildenOm det blir en repris på förra sommarens väääärmeeevecka så kommer jag nog att spendera en del tid i våran matkällare där man iallafall kan sitta utan att dö allt för mycketgääääätttkäääätttttnu har jag ju bara snackat roligheter, det kommer kanske att bli en del jobb med, vad vet jag..men har iallafall planerat att denna sommaren ska bli den då jag blir rik....HEHEHEHeeee..

HalleeellluuujaaaaahIdag på fotolektionen såg vi en fjäääril som alla ville fota.


välkommen vååååreeeen (peppar peppar..)

Tjene.


tråkiga höstbilder fast det är vår ute :sssssSSss

Goodmorning, San Francisco.


Welcome to my crib.

Ne bara skåja, det är inte min hus va..det var nåt ställe jag hittade nångång.
denna veckan kommer sparka roouummppaaa vaa!

ett stycke syster

grattis hamster

PARTEEYY EVERYYY DAYYY HEY.


What a shame we all became such fragile, broken things.


Functions.

en myra

Fågel, fisk eller mittemellan.

Se vad fint! Jag fick fyra små fiskar i en skål av mina vänner i 18årspresent. På bilden ser ni Eskil och Märta. De andra två firrarna, som verkade vara lite mer kameraskygga, heter Elfton och Mustafa.
Just nu så ligger de och pluppar (jag tror dom äter luft från ytan, låter ungefär som en kran som står och droppar..) på mitt rum där de ska få bo.
Godnatt!

Friday, I'm in love.

FREDAG! partyyyyy kan jag tycka

Dag 4.

Min finaste vän!
På bilden ovan skådar ni min fina vän Kajsa som jag känt sedan..väldigt länge!
Tillsammans med henne har jag gjort de mest konstiga saker. JAG TYCKER OM DIIIIG!
puss

Svart.

en gång i tiden var jag mycket kreativ

Dag 3.

Fin musik som jag gillar kan ni hitta här -> hello there sweet music <-

Flume.

det rullar

Gryningspyromanen.


Starstrukk.


Dag 2.

Min favoritplats.
.
Här skulle jag kunna skriva en himla massa ställen eftersom min familj gillar att resa har jag sett en del. Men kanske får jag vara lite tråkig och inte skriva någon cool stad som London, New York, Los Angeles, Fort Lauderdale m.fl utan istället säga att min favoritplats faktiskt finns i Sverige, närmare bestämt i Norrland där jag och min familj semestrade sommaren 2004. Det tyckte jag, till skillnad från min familj (?) var feeint.
Jag är nog född in i fel familj då de älskar storstäder medan jag trivs lite lite bättre bland lugn och ro.

Dag 1.

10 saker jag tycker är bra.
.
1. Nummer ett på denna lista kommer nog mina vänner och min familj. Jag är en väldigt bortskämd tjej när det gäller dessa två saker då jag lyckats få både de bästa vänner och familjen man kan tänka sig.
.
2. ..Redan här tog det stopp..vad ska jag nu fylla denna listan med? allt viktigt är redan sagt..får väl dra till med..min kamera? som jag gillar väldigt mycket och som inom kort tid kommer att uppdateras ganska rejält. Mer om det någon annan gång.
.
3. Hmm, jag tycker att mat är väldigt bra! det kan man inte tro när man ser mig då jag kan upplevas som väldigt spinkig. Men tro mig, jag är mentalt tjock!
.
4. Min säng! Hur skönt är det inte att krypa ner i sängen efter en lång dag? den är minsann värd en plats på listan.
.
5. Jag gillar spontana saker, som att få för sig att åka till ikea och äta korv, klättra upp för ett berg och grilla eller andra roliga oplanerade saker som kan dyka upp.
.
6. Sommarkvällar (och dagar med för den delen) med mina fina vänner och kanske en och annan grill tycker jag är väldigt bra.
.
7. Mina hörselkåpor! Det var nog min nästbästa 18års present. Dem är gula och när jag har dem på mig hör jag ingenting, det är jätteskönt. heheheheheh..
.
8. Nu kommer jag inte på något mer så det blev bara 7 saker....eller ja..8 med denna..
Och eftersom det blev ett så långt inlägg med bara text och för att förmodligen ingen har orkat läsa allt så lägger jag in en bild med så alla blir nöjda. fred ut.

RSS 2.0