Dag 1.

10 saker jag tycker är bra.
.
1. Nummer ett på denna lista kommer nog mina vänner och min familj. Jag är en väldigt bortskämd tjej när det gäller dessa två saker då jag lyckats få både de bästa vänner och familjen man kan tänka sig.
.
2. ..Redan här tog det stopp..vad ska jag nu fylla denna listan med? allt viktigt är redan sagt..får väl dra till med..min kamera? som jag gillar väldigt mycket och som inom kort tid kommer att uppdateras ganska rejält. Mer om det någon annan gång.
.
3. Hmm, jag tycker att mat är väldigt bra! det kan man inte tro när man ser mig då jag kan upplevas som väldigt spinkig. Men tro mig, jag är mentalt tjock!
.
4. Min säng! Hur skönt är det inte att krypa ner i sängen efter en lång dag? den är minsann värd en plats på listan.
.
5. Jag gillar spontana saker, som att få för sig att åka till ikea och äta korv, klättra upp för ett berg och grilla eller andra roliga oplanerade saker som kan dyka upp.
.
6. Sommarkvällar (och dagar med för den delen) med mina fina vänner och kanske en och annan grill tycker jag är väldigt bra.
.
7. Mina hörselkåpor! Det var nog min nästbästa 18års present. Dem är gula och när jag har dem på mig hör jag ingenting, det är jätteskönt. heheheheheh..
.
8. Nu kommer jag inte på något mer så det blev bara 7 saker....eller ja..8 med denna..
Och eftersom det blev ett så långt inlägg med bara text och för att förmodligen ingen har orkat läsa allt så lägger jag in en bild med så alla blir nöjda. fred ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0